Viatges 2018, Viatges

BILBAO, del 26 al 28 de gener

La programació operística a Bilbao el proper mes de gener ens convida a veure Manon de Jules Massenet, una de les òperes clau de la temporada d’enguany programada per l’ABAO-OLBE, representada al Palacio Euskalduna.

Entre el repartiment destaquen Irina Lungu (Manon) —a qui hem pogut veure recentment com a Corinna a Il viaggio a Reims—,  Michael Fabiano (Chevalier des Grieux) —que va interpretar al Liceu el paper de Nicias a Thaïs la temporada passada— i Manel Esteve (Lescaut) —a qui també hem pogut escoltar a Il viaggio a Reims com a Don Álvaro.

Completarem el viatge amb una visita i un tast de vins a les Bodegas Campillo, unes de les més emblemàtiques de la zona.

Programa de viatge

Divendres 26 de gener a les 19.30 h – Palacio Euskalduna
Manon, de Jules Massenet
Direcció musical: Alain Guingal
Direcció escènica: Arnaud Bernard
Intèrprets: Irina Lungu, Michael Fabiano, Manel Esteve, Roberto Tagliavini, Francisco Vas, Fernando Latorre, Ana Nebot, Itziar de Unda, Maria José Suárez

Dissabte 27 de gener (matí)
Ens dirigirem en autocar a les Bodegas Campillo, unes de les més emblemàtiques de la zona, on visitarem les instal·lacions i realitzarem un taller olfactiu, per tal d’aprendre a diferenciar les aromes dels vins, i un tast de quatre vins diferents. Tornarem a Bilbao a l’hora de dinar i tindrem la tarda lliure per visitar la ciutat.

Preu del viatge
En habitació doble: 510€
En habitació individual: 550€

(El preu inclou: entrades a l’òpera en primera categoria, bitllet d’avió, allotjament i esmorzar, trasllats aeroport-hotel-aeroport, trasllat i activitat a les Bodegues Campillo, assegurança de cancel·lació i d’assistència durant el viatge, dossier de viatge i acompanyant d’Amics del Liceu)

Hotel
Hotel Ercilla****

 

”Per

Nom i Cognoms *

E-mail *

Sobre quin viatge vol consultar? *

Comentari *

captcha Ompli l'espai amb les lletres que apareixen a la imatge superior

Les seves dades seran incorporades a un fitxer propietat d'Amics del Liceu i seran tractades d'acord amb la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Els camps marcats amb * són obligatoris