Espai del Soci

Benvinguts a l’Espai del soci,
En aquest espai, hi podreu trobar totes les novetats en assajos, descomptes o promocions especials, fixes o puntuals, que oferim en exclusiva als nostres socis al llarg de cada temporada.

Per tal d’assegurar l’assistència a un assaig a tots els socis, l’Associació ha arribat a l’acord amb el teatre d’oferir un assaig tancat exclusivament per als membres d’Amics del Liceu.

D’aquesta manera, tots els socis d’Amics del Liceu tindran la seguretat de poder beneficiar-se de l’avantatge d’assistir a un assaig general durant la temporada.

L’assaig general d’aquesta temporada reservat a tots els socis serà “Roméo et Juliette”, el proper 10 de febrer de 2018.

Els Amics Protectors, Preferents i Benefactors, en agraïment a la seva aportació a l’Associació i al Liceu, tindran l’oportunitat de demanar una altra entrada per aquest mateix assaig o bé una altra entrada per a un altre assaig general, mitjançant el procediment habitual de presentar la sol·licitud dins el termini establert i la realització posterior d’un sorteig per adjudicar-los o bé la primera o bé la segona opció.

Els socis joves, pensant en el públic del futur i amb la voluntat de fer-los més fàcil l’accés a l’òpera, també podran demanar un altre assaig general durant la temporada seguint el mateix procediment.

Els assaigs previstos per aquesta temporada són:

Un ballo in maschera, dijous 5 d’ octubre de 2017

Tristan e Isolda dissabte 25 de novembre de 2017

L’elisir d’amore, divendres 5 de gener de 2018

Roméo et Juliette, dilluns 12 de febrer de 2018

Andrea Chénier, dimecres 7 de març de 2018

Demon, dissabte 21 d’abril de 2018

Manon Lescaut, dimarts 5 de juny de 2018

La Favorite, divendres 6 de juliol de 2018

Si sou Amics Joves, Associats, Preferent o Benefactors, podeu demanar el vostre assaig general addicional omplint aquest formulari:

Nom

Cognoms

E-mail

Primera opció d'assaig

Segona opció d'assaig (en cas que la primera no sigui possible)

Observacions

captcha Ompli l'espai amb les lletres que apareixen a la imatge superior

Gràcies al conveni de col·laboració que estem renovant amb el TNC, us informem que els Amics del Liceu podeu gaudir d’un descompte especial per assistir a l’obra “Après moi, le déluje”, que es podrà veure al TNC durant aquest cap de setmana.

La compra d’entrades es pot fer per internet en el següent enllaç, per tal d’obtenir el descompte cal que marqueu la casella dels Amics del Liceu abans de finalitzar el procés de compra.

Dates: del 26 al 29 d’octubre de 2017

Més informació a: https://www.tnc.cat/ca/apres-moi-le-deluge

Octubre 2017

Els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’un 15% de descompte en l’adquisició d’entrades per al festival LIFE Victòria. A més, amb motiu del 30è aniversari d’Amics del Liceu, el LIFE Victòria ofereix un 30% de descompte pel recital del dia 27 de novembre, que la direcció del festival ha volgut dedicar per commemorar l’aniversari.

Més informació a: www.lifevictoria.com

Setembre 2017

Per deferència del Teatre Akadèmia, els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’un 25% de descompte  per a les funcions d’Els clàssics van al cabaret fins al 18 de gener. Venda d’entrades a taquilles presentant el carnet d’Amics del Liceu.

Desembre 2015

Sota la direcció contundent i elèctrica de Jean-Christophe Spinosi, arriba a ‘Palau 100′ una de les obres més atípiques de Beethoven. L’Ensemble Matheus i el Cor de Cambra del Palau oferiran una de les grans misses del seu temps. Dilluns 9 de novembre a les 20.30h
El Palau de la Música ofereix als socis d’Amics del Liceu un 20% de descompte per aquest concert comprant les entrades a taquilles (presentant el carnet de soci) o per internet fent clic aquí i introduint, abans de començar la compra, el codi promocional AmicsLiceu a la casella corresponent.

Per a més informació sobre aquest concert feu clic aquí.

Novembre de 2015

El Festival In-edit, cita imperdible del cinema documental musical de Barcelona, presenta en la seva edició d’enguany un interessant programa dedicat a l’òpera i a la música clàssica.

Els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’una promoció de 2×1 en la compra d’entrades per als documentals d’aquestes seccions que inclouen els següents títols: Everybody’s cage, MenuhinPaths through the Labrynth – The composer Krzystof Penderecki, Callas

Novembre 2015

Veiem el director gesticular en l’aire i molts arriben a demanar-se: “què és el que fa realment aquest personatge que és enlairat a la categoria de mite i llegenda?
El Palau de la Música organitza un cicle de conferències a càrrec de Carlos Calderón, doctor en humanitats, músic i historiador, que conduirà estimulants sessions on mostrarà l’ofici i l’art de les figures més incompreses.

Els socis d’Amics del Liceu disposen d’un preu especial de 12€ per sessió (preu real 20€) en aquestes conferències, presentant el carnet de soci a les taquilles del Palau de la Música.

Les properes conferències seran:

Dimecres, 11 de novembre a les 19.30h – La història de l’ofici i el naixement del director modern
Dimecres, 9 de desembre a les 19.30h − El director d’orquestra al segle XXI

Per a més inormació feu clic aquí.

Novembre de 2015

Per deferència del Gran Teatre del Liceu, els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’un 5% de descompte en l’adquisició de nous abonaments de la Temporarada 2015-2016. Addicionalment, en el moment de fer la compra d’un nou abonament, s’obtindrà un codi promocional per beneficiar-se d’un 15% de descompte per la compra dels propers títols d’aquesta temporada: Così fan tutteDon Pasquale i el Ballet Nacional de España.

Juny 2015

Els socis d’Amics del Liceu disposen d’un període preferent per a la compra d’entrades de la temporada del Gran Teatre del Liceu. Cada temporada anunciarem puntualment els dies en què els socis poden comprar les seves localitats a través de la pàgina web del Teatre.