Espai del Soci

Benvinguts a l’Espai del soci,
En aquest espai, hi podreu trobar totes les novetats en assajos, descomptes o promocions especials, fixes o puntuals, que oferim en exclusiva als nostres socis al llarg de cada temporada.

Per tal d’assegurar l’assistència a un assaig a tots els socis, l’Associació ha arribat a l’acord amb el teatre d’oferir un assaig tancat exclusivament per als membres d’Amics del Liceu.

D’aquesta manera, tots els socis d’Amics del Liceu tindran la seguretat de poder beneficiar-se de l’avantatge d’assistir a un assaig general durant la temporada.

L’assaig general d’aquesta temporada reservat a tots els socis serà “Els pescadors de perles”, el proper 11 de maig de 2019.

Els Amics Protectors, Preferents i Benefactors, en agraïment a la seva aportació a l’Associació i al Liceu, tindran l’oportunitat de demanar una altra entrada per aquest mateix assaig o bé una altra entrada per a un altre assaig general, mitjançant el procediment habitual de presentar la sol·licitud dins el termini establert i la realització posterior d’un sorteig per adjudicar-los o bé la primera o bé la segona opció.

Els socis joves, pensant en el públic del futur i amb la voluntat de fer-los més fàcil l’accés a l’òpera, també podran demanar un altre assaig general durant la temporada seguint el mateix procediment.

Els assaigs previstos per aquesta temporada són:

Kàtia Kabànova, dilluns 5 de novembre de 2018

L’italiana in Algeri, dimarts 11 de desembre de 2018

Madama Butterfly, dimecres 9 de gener de 2019

L’enigma di Lea, dijous 7 de febrer de 2019

Rodelinda, dijous 28 de febrer de 2019

La Gioconda, dissabte 30 de març de 2019

Tosca, divendres 7 de juny de 2019

Luisa Miller, divendres 12 de juliol de 2019

Si sou Amics Joves, Associats, Preferent o Benefactors, podeu demanar el vostre assaig general addicional omplint aquest formulari:

Nom

Cognoms

E-mail

Primera opció d'assaig

Segona opció d'assaig (en cas que la primera no sigui possible)

Observacions

captcha Ompli l'espai amb les lletres que apareixen a la imatge superior

Descompte concerts i abonaments Orquestra Camera Musicae 

La nova temporada de l’Orquestra Simfònica Camera Musicae té com a objectiu mostrar les molt variades sonoritats del repertori simfònic. És per aquest motiu que s’han seleccionat obres imprescindibles dels compositors que van marcar un abans i un després en el desenvolupament del llenguatge musical.

Amb la complicitat i el talent d’uns solistes i directors convidats, l’orquestra Simfònica Camera Musicae vol seguir caminant amb l’objectiu de fer que les tardes de diumenge al Palau de la Música siguin experiències úniques i inoblidables per a tots els qui vulguin assistir-hi.

És per aquest motiu que els Amics del Liceu podem gaudir d’un 20% de descompte per als concerts individuals, utilitzant la paraula clau: UBOCM2018  en el següent enllaç

A més, també podem gaudir dels següents descomptes amb l’abonament de temporada:

ABONAMENT TOTAL -> -30% dte.
ABONAMENT 6 CONCERTS -> -25% dte.
ABONAMENT 4 CONCERTS -> -20% dte.

Juliol 2018

Promoció per a l’abonament de temporada de BCN Clàssics

Com a fruit de la col·laboració entre la nostra associació i BCN Clàssics, aquests ens ofereixen una promoció especial en la Nova Temporada 18/19 de concerts que estan preparant al Palau de la Música Catalana. Es tracta d’un descompte en exclusiva del 20% en la compra d’un abonament de 9 concerts, del 18% en la compra d’un Abonament 7 concerts i del 15% en la compra d’un Abonament 4 concerts.

Podeu veure la programació al següent enllaç

Per gaudir de la promoció cal contactar amb l’Associació i us facilitarem el codi promocional.
També podeu adquirir el vostre abonament a travès del telèfon 93 342 61 75 o presencialment a les  oficines de BCN Clàssics: C/ Enamorats, 35 bxs, 08013 Barcelona.

Juny 2018

Promoció per al concert Vladimir Ashkenazy amb Rachmaninov i Beethoven
Palau de la Música Catalana
11 de maig a les 20h

BCN Clàssics ofereix als Amics del Liceu un 10% de descompte en totes les entrades per al seu proper concert al Palau de la Música. Es tracta d’un concert protagonitzat pel director V.Ashkenazy i el pianista D. Kozhukhin, juntament amb l’Orquestra de Cadaqués, interpretant peces de Rachmaninov i Beethoven.

Podeu comprar les vostres entrades en el següent  enllaç
Contacteu amb l’Associació i us facilitarem el codi promocional

Maig 2018

Promoció especial Master class
Al Teatre Borràs
Del 16 de març a l’1 d’abril

Us informem que el Teatre Borràs ens ofereix una promoció especial per a l’espectacle Master Class, una classe d’interpretació magistralment construïda per Terrence McNally on Maria Bayo es posa a la pell de Maria Callas, i portarà el públic a aquell auditori de la prestigiosa Juilliard School de Nova York per convertir-los en els seus atents alumnes.

Aquesta obra brinda l’oportunitat d’apropar-se a un personatge tan inaccessible i inabastable com va ser la diva Maria Callas. Un personatge vulnerable, excèntric i orgullós, que serà capaç de convertir els seus alumnes en “víctimes” perquè cada classe mestra es converteixi en un veritable espectacle.

Promoció: preu especial de 15€ per als Amics del Liceu
Cal reservar entrada per telèfon: 93 452 59 00
Horari: De dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 18h

Promoció limitada a disponibilitat
Més informació sobre l’espectacle en el següent enllaç

Març 2018

La flauta màgica a La Seca Espai Brossa 
Del 15 de febrer al 4 de març

Us informem que La Seca Espai Brossa ens ofereix l’espectacle La flauta màgica, es tracta d’una adaptació lliure de l’òpera de Mozart que fa la Companyia Dei Furbi, i que va ser guanyador del Premi Max 2014 al millor espectacle musical. Una versió de teatre i música a cappella. La part instrumental passa també a través de les veus i els cants dels intèrprets en unes polifonies adaptades i originals per a aquesta proposta.

Els Amics del Liceu que comprin entrades per al divendres 23 de febrer, podrem assistir al col·loqui postfunció a l’entorn del tema “El teatre dins l’òpera”, moderat pel director i escenògraf teatral Ramon Simó.

A més, La Seca Espai Brossa ofereix un preu especial per als Amics del Liceu de 12€ per funció els dimecres i els dijous, i 14€ els divendres, dissabtes i diumenges.

Febrer 2018

2×1 al concert de Jazz Noces de Fígaro al Consevatori del Liceu
21 i 22 de Febrer a les 20h

Us informem que el Conservatori del Liceu ofereix als Amics del Liceu un 2×1 en la compra d’entrades per al concert Jazz Noces de Fígaro, que ens presenta Mozart d’una manera mai vista, un espectacle sorgit de la ment de Paco Mir, integrant del grup Tricicle i director teatral, on podrem gaudir de tot el talent dels estudiants de cant del Conservatori acompanyats d’un trio de jazz. Els propers dies 21 i 22 de febrer, l’òpera i el jazz s’ajunten en un espectacle únic.

Promoció: 2×1 per als Amics del Liceu
Data: 21 i 22 de febrer a les 20h al Conservatori del Liceu

Podeu adquirir les entrades clicant el següent enllaç, contacteu amb l’Associació  per al codi promocional.

Febrer 2018

PIOTR BECZALA AL PALAU DE LA MÚSICA

Us informem que els Amics del Liceu poden gaudir d’un 20% de descompte en el preu de les entrades per al concert que oferirà el tenor Piotr Beczala el proper 2 de febrer a les 20.30h al Palau de la Música Catalana, dins del cicle Palau Grans Veus. Beczala és una de les veus més apreciades del panorama líric actual, i torna al Palau de la Música amb un recital que inclourà napolitanes i cançons de F.Tosti.

Promoció: 20% de descompte per als Amics del Liceu
Data: 2 de febrer a les 20.30h al Palau de la Música Catalana

Podeu adquirir les entrades clicant el següent enllaç, contacteu amb l’Associació  per al codi promocional o bé a les Taquilles del Palau de la Música identificant-vos amb el carnet d’Amics del Liceu.

Febrer 2018

Us informem que gràcies al conveni de col·laboració entre el Teatre Nacional de Catalunya i els Amics del Liceu, el TNC ens convida a descobrir l’obra Lo Speziale, oferint-nos una promoció que consisteix en un descompte especial del 30% en el preu de l’espectacle, així com també la possibilitat d’assistir a la xerrada prèvia a l’entorn de l’obra organitzada per als Amics del Liceu el dia 19 de gener a les 19h, a càrrec del director musical (Jan Willem de Vrien) i la directora escènica (Eva Buchmann)

Promoció: Xerrada i espectacle – Lo Speziale
Dia 19/01/18 a les 19h al Vestíbul principal del TNC
Durada 20 minuts

*El descompte especial del 30% és vàlid per a les 3 funcions disponibles: 18,19 i 20 de gener

Contacteu amb l’Associació per obtenir el codi promocional
Més informació sobre “Lo Speziale” al TNC, aquí 

Gener 2018

Els Amics de l’Òpera de Sarrià inauguren la quarta Temporada d’Òpera de Cambra de Barcelona, una iniciativa endegada amb l’objectiu de sumar una oferta complementària a l’oferta musical de Catalunya i de donar projecció a joves veus del nostre país.

A partir del mes de gener, la temporada inclourà els següents títols: Il campanello, de Gaetano Donizetti (27 i 28 de gener); L’isola disabitata, de Manuel Garcia (17 i 18 de març); i L’ingola felice de Goacchino Rossini (19 i 20 de maig).

Els socis d’Amics del Liceu podran beneficiar-se d’un 30% de descompte en la compra d’entrades per aquestes òperes.

Per a més informació sobre la Temporada Òpera de Cambra de Barcelona feu clic aquí

Desembre 2017

El Festival de Peralada ha avançat recentment part de la programació lírica de la seva propera edició que inclou un cap de setmana per gaudir d’alguns dels noms imprescindibles de l’escena operística actual.

El dissabte 28 de juliol, un concert del tenor Jonas Kaufmann acompanyat de l’Orquestra del Teatro Real, i el diumenge 29 de juliol, l’òpera Thaïs, en versió concert, protagonitzada per Plácido Domingo i la magnífica Ermonela Jaho -qui ja va enamorar el públic del Festival l’any passat amb la seva interpretació de Cio-Cio-San a Madama Butterfly– acompanyats també del Cor i l’Orquestra del Teatro Real.

Per deferència del Festival de Peralada, els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se del 10% de descompte habitual en l’adquisició d’entrades. Els socis interessats han d’enviar la seva sol·licitud per escrit a l’Associació.

Per a més informació sobre el Festival de Peralada feu clic aquí.

Desembre 2017

Gràcies al conveni de col·laboració que estem renovant amb el TNC, us informem que els Amics del Liceu podeu gaudir d’un descompte especial per assistir a l’obra “Après moi, le déluje”, que es podrà veure al TNC durant aquest cap de setmana.

La compra d’entrades es pot fer per interneten el següent enllaç, per tal d’obtenir el descompte cal que marqueu la casella dels Amics del Liceu abans de finalitzar el procés de compra.

Dates: 26/10/2017 al 29/10/2017 a la Sala Tallers del TNC

Octubre 2017

Els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’un 15% de descompte en l’adquisició d’entrades per al festival LIFE Victòria. A més, amb motiu del 30è aniversari d’Amics del Liceu, el LIFE Victòria ofereix un 30% de descompte pel recital del dia 27 de novembre, que la direcció del festival ha volgut dedicar per commemorar l’aniversari.

Més informació a: www.lifevictoria.com

Setembre 2017

Per deferència del Teatre Akadèmia, els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’un 25% de descompte  per a les funcions d’Els clàssics van al cabaret fins al 18 de gener. Venda d’entrades a taquilles presentant el carnet d’Amics del Liceu.

Desembre 2015

Sota la direcció contundent i elèctrica de Jean-Christophe Spinosi, arriba a ‘Palau 100′ una de les obres més atípiques de Beethoven. L’Ensemble Matheus i el Cor de Cambra del Palau oferiran una de les grans misses del seu temps. Dilluns 9 de novembre a les 20.30h
El Palau de la Música ofereix als socis d’Amics del Liceu un 20% de descompte per aquest concert comprant les entrades a taquilles (presentant el carnet de soci) o per internet fent clic aquí i introduint, abans de començar la compra, el codi promocional AmicsLiceu a la casella corresponent.

Per a més informació sobre aquest concert feu clic aquí.

Novembre de 2015

El Festival In-edit, cita imperdible del cinema documental musical de Barcelona, presenta en la seva edició d’enguany un interessant programa dedicat a l’òpera i a la música clàssica.

Els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’una promoció de 2×1 en la compra d’entrades per als documentals d’aquestes seccions que inclouen els següents títols: Everybody’s cage, MenuhinPaths through the Labrynth – The composer Krzystof Penderecki, Callas

Novembre 2015

Veiem el director gesticular en l’aire i molts arriben a demanar-se: “què és el que fa realment aquest personatge que és enlairat a la categoria de mite i llegenda?
El Palau de la Música organitza un cicle de conferències a càrrec de Carlos Calderón, doctor en humanitats, músic i historiador, que conduirà estimulants sessions on mostrarà l’ofici i l’art de les figures més incompreses.

Els socis d’Amics del Liceu disposen d’un preu especial de 12€ per sessió (preu real 20€) en aquestes conferències, presentant el carnet de soci a les taquilles del Palau de la Música.

Les properes conferències seran:

Dimecres, 11 de novembre a les 19.30h – La història de l’ofici i el naixement del director modern
Dimecres, 9 de desembre a les 19.30h − El director d’orquestra al segle XXI

Per a més inormació feu clic aquí.

Novembre de 2015

Per deferència del Gran Teatre del Liceu, els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’un 5% de descompte en l’adquisició de nous abonaments de la Temporarada 2015-2016. Addicionalment, en el moment de fer la compra d’un nou abonament, s’obtindrà un codi promocional per beneficiar-se d’un 15% de descompte per la compra dels propers títols d’aquesta temporada: Così fan tutteDon Pasquale i el Ballet Nacional de España.

Juny 2015

Els socis d’Amics del Liceu disposen d’un període preferent per a la compra d’entrades de la temporada del Gran Teatre del Liceu. Cada temporada anunciarem puntualment els dies en què els socis poden comprar les seves localitats a través de la pàgina web del Teatre.