Espai del Soci

Benvinguts a l’Espai del soci,
En aquest espai, hi podreu trobar totes les novetats en assajos, descomptes o promocions especials, fixes o puntuals, que oferim en exclusiva als nostres socis al llarg de cada temporada.

ASSAJOS GENERALSDESCOMPTES I PROMOCIONSVENDA PREFERENT LICEU

Per tal d’assegurar l’assistència a un assaig a tots els socis, l’Associació ha arribat a l’acord amb el teatre d’oferir un assaig tancat exclusivament per als membres d’Amics del Liceu.

D’aquesta manera, tots els socis d’Amics del Liceu tindran la seguretat de poder beneficiar-se de l’avantatge d’assistir a un assaig general durant la temporada.

L’assaig general d’aquesta temporada reservat a tots els socis es comunicarà en breu.

Els Amics Protectors, Preferents i Benefactors, en agraïment a la seva aportació a l’Associació i al Liceu, tindran l’oportunitat de demanar una altra entrada per aquest mateix assaig o bé una altra entrada per a un altre assaig general, mitjançant el procediment habitual de presentar la sol·licitud dins el termini establert i la realització posterior d’un sorteig per adjudicar-los o bé la primera o bé la segona opció.

Els socis joves, pensant en el públic del futur i amb la voluntat de fer-los més fàcil l’accés a l’òpera, també podran demanar un altre assaig general durant la temporada seguint el mateix procediment.

Els assaigs previstos per aquesta temporada són:

Un ballo in maschera, dijous 5 d’ octubre de 2017

Tristan e Isolda dissabte 25 de novembre de 2017

L’elisir d’amore, divendres 5 de gener de 2018

Roméo et Juliette, dilluns 12 de febrer de 2018

Andrea Chénier, dimecres 7 de març de 2018

Demon, dissabte 21 d’abril de 2018

Manon Lescaut, dimarts 5 de juny de 2018

La Favorite, divendres 6 de juliol de 2018

Si sou Amics Joves, Associats, Preferent o Benefactors, podeu demanar el vostre assaig general addicional omplint aquest formulari:

Nom

Cognoms

E-mail

Primera opció d'assaig

Segona opció d'assaig (en cas que la primera no sigui possible)

Observacions

captcha Ompli l'espai amb les lletres que apareixen a la imatge superior

 

 

 

Els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’un 15% de descompte en l’adquisició d’entrades per al festival LIFE Victòria. A més, amb motiu del 30è aniversari d’Amics del Liceu, el LIFE Victòria ofereix un 30% de descompte pel recital del dia 27 de novembre, que la direcció del festival ha volgut dedicar per commemorar l’aniversari.

Més informació a: www.lifevictoria.com

 

Setembre 2017

cabaret

 

Per deferència del Teatre Akadèmia, els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’un 25% de descompte  per a les funcions d’Els clàssics van al cabaret fins al 18 de gener. Venda d’entrades a taquilles presentant el carnet d’Amics del Liceu.

 

Desembre 2015

AVBNAAAAABxPzqsAAAAAUE1D

Sota la direcció contundent i elèctrica de Jean-Christophe Spinosi, arriba a ‘Palau 100′ una de les obres més atípiques de Beethoven. L’Ensemble Matheus i el Cor de Cambra del Palau oferiran una de les grans misses del seu temps. Dilluns 9 de novembre a les 20.30h
El Palau de la Música ofereix als socis d’Amics del Liceu un 20% de descompte per aquest concert comprant les entrades a taquilles (presentant el carnet de soci) o per internet fent clic aquí i introduint, abans de començar la compra, el codi promocional AmicsLiceu a la casella corresponent.

Per a més informació sobre aquest concert feu clic aquí.

Novembre de 2015

IN EDIT

El Festival In-edit, cita imperdible del cinema documental musical de Barcelona, presenta en la seva edició d’enguany un interessant programa dedicat a l’òpera i a la música clàssica.
Els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’una promoció de 2×1 en la compra d’entrades per als documentals d’aquestes seccions que inclouen els següents títols: Everybody’s cage, MenuhinPaths through the Labrynth – The composer Krzystof Penderecki, Callas

Novembre 2015

Curs_Palau

Veiem el director gesticular en l’aire i molts arriben a demanar-se: “què és el que fa realment aquest personatge que és enlairat a la categoria de mite i llegenda?
El Palau de la Música organitza un cicle de conferències a càrrec de Carlos Calderón, doctor en humanitats, músic i historiador, que conduirà estimulants sessions on mostrarà l’ofici i l’art de les figures més incompreses.
Els socis d’Amics del Liceu disposen d’un preu especial de 12€ per sessió (preu real 20€) en aquestes conferències, presentant el carnet de soci a les taquilles del Palau de la Música.
Les properes conferències seran:
Dimecres, 11 de novembre a les 19.30h – La història de l’ofici i el naixement del director modern
Dimecres, 9 de desembre a les 19.30h − El director d’orquestra al segle XXI

Per a més inormació feu clic aquí.

Novembre de 2015

temp15-16-vert

Per deferència del Gran Teatre del Liceu, els socis d’Amics del Liceu poden beneficiar-se d’un 5% de descompte en l’adquisició de nous abonaments de la Temporarada 2015-2016. Addicionalment, en el moment de fer la compra d’un nou abonament, s’obtindrà un codi promocional per beneficiar-se d’un 15% de descompte per la compra dels propers títols d’aquesta temporada: Così fan tutteDon Pasquale i el Ballet Nacional de España.

Juny 2015

Els socis d’Amics del Liceu disposen d’un període preferent per a la compra d’entrades de la temporada del Gran Teatre del Liceu. Cada temporada anunciarem puntualment els dies en què els socis poden comprar les seves localitats a través de la pàgina web del Teatre.