Fem que l’òpera arribi a tothom. Col·labora-hi!

El proper 8 de juliol a les 21.30h, La bohème es retransmetrà en pantalla gegant des de diversos punts de la ciutat Barcelona i també d’un gran nombre de municipis de Catalunya que ara ja hi ha inscrits en la iniciativa. Des d’Amics del Liceu volem col·laborar en què aquesta retransmissió sigui un èxit i entre tots fem que l’òpera arribi a tots els punts del país.

Amics del Liceu va néixer l’any 1987 amb la voluntat de recolzar l’activitat del Gran Teatre del Liceu i de ser una plataforma de divulgació i suport de l’òpera i la música en general. Durant gairebé trenta anys aquest objectiu ha estat acomplert a través de les conferències, diàlegs amb els artistes, projeccions, recitals, cursos i altres activitats que, temporada rere temporada, organitza per als seus associats i el públic en general. I també l’edició anual del llibre Temporada d’Òpera que ha recollit reconegudes firmes nacionals i internacionals i obres d’artistes de gran prestigi que n’han realitzat especialment les il·lustracions.

Des del passat mes de novembre, amb la renovació del conveni signat entre el Gran Teatre del Liceu i Amics del Liceu, l’Associació inicia una nova línia de col·laboració amb el Teatre per tal d’incentivar les petites donacions entre el públic melòman i convertir-se així en un patrocinador de l’activitat artística del Gran Teatre del Liceu.

Aquest canvi de model s’inspira amb altres associacions d’amics de teatres d’òpera a nivell europeu i internacional i amb el convenciment que la col·laboració dels amants de la cultura és fonamental per vetllar per al seu futur i per contribuir a una societat millor.

És per això que Amics del Liceu s’ha compromès a finançar cada temporada un projecte concret del Gran Teatre del Liceu, acordat entre ambdues institucions. Aquest any, la campanya busca recaptar fons per al projecte Liceu a la Fresca, el proper 8 de juliol, quan La bohème es retransmetrà en pantalla gegant des de diversos punts de la ciutat de Barcelona i també d’un gran nombre de municipis de Catalunya que ja s’hi han inscrit. Una iniciativa que pretén fer que l’òpera arribi a tots els punts del país.

Us convidem, doncs, a participar, que formeu part de l’Associació d’Amics del Liceu i gaudiu de les seves activitats alhora que col·laborareu amb un projecte artístic del nostre teatre. Hi guanyem tots: el teatre, la cultura i la societat.

Podeu consultar les aportacions i avantatges que suposen cada modalitat d’Amic fent clic aquí.

Per fer la vostra aportació, podeu deixar les vostres dades fent clic aquí.

Fem de l’òpera un art per a tothom!