Notícies

Venda preferent funcions Andrea Chénier amb Jonas Kaufmann

Per deferència del Gran Teatre del Liceu, els socis d’Amics del Liceu podran gaudir d’un període de venda preferent per a les funcions d’Andrea Chénier protagonitzat per Jonas Kaufmann (9, 12 i 15 de març de 2018).

Amics i Amics Protectors: 15 de novembre a les 9h

La compra d’entrades es pot fer per internet o directament a les taquilles del Teatre. Cada soci podrà comprar un màxim de dues localitats per a, màxim, una funció.

Per internet a la pàgina web del teatre http://www.liceubarcelona.cat
Com fer-ho?
Si no heu comprat entrades per internet anteriorment, cal donar-se d’alta a la Zona Personal utilitzant com a usuari la mateixa adreça de correu electrònic on rebeu les informacions de l’Associació. La contrasenya es pot crear de forma automàtica o personalitzar-la. Aquest pas és necessari per poder identificar-se com a soci d’Amics del Liceu en el procés de la compra.

Personalment a les taquilles del Liceu
Caldrà presentar el carnet de soci del 2017 per poder fer la compra d’entrades.
Horari: de 9.30h a 20h

Amics Preferents i Amics Benefactors: l’Associació gestionarà la reserva d’entrades directament amb el Teatre. Els socis interessats poden fer-nos arribar la seva sol·licitud per correu electrònic abans del 12 de maig (cada soci podrà comprar un màxim de dues localitats per a, màxim, una funció). A partir d’aquesta data, les reserves no es podran modificar i les entrades no es podran retornar.

Per a qualsevol dubte, podeu contactar amb l’Associació.